MAKROBELA/ Proizvodnja torti i kolača

Makrobela
Makrobela
Makrobela
Makrobela
Makrobela
Makrobela
Makrobela
Makrobela

Firma "Makrobela" je osnovana 1998. godine kada su otvoreni maloprodajni objekti zdrave hrane Makrobela u užem centru Čačka. Od svog osnivanja beležimo stalnu tendenciju razvoja i poboljsanja kvaliteta usluga na opšte zadovoljstvo svih koji sa nama sarađuju bilo kao partneri ili klijenti.

2001. godine počinjemo da se bavimo prometom na "veliko". Te godine preuzimamo pak centar "Silver Pak" i otvaramo sopstveni Pak centar i proizvodnju šlaga. Pakujemo preko 50 visokotiražnih proizvoda i posedujemo sopstvenu proizvodnu liniju programa za kolačarsku industriju: šlagovi, pudinzi, sladoledi... takođe visoko kotiranih na domaćem tržištu.

2009.-tu godinu obeležiće preuzimanje proizvodnje domaćih torti i kolača Sneža koja na ovim prostorima datira zadnjih 15 godina. Kod nas mozete kupiti ili poručiti tortu za svaku priliku, sitne slavske kolače, posne kolače...

Trenutno firma ima 60 stalno zaposlena radnika. Firma se sastoji od: veleprodajnog salona i magacina sa kancelarijskim prostorom od 400 m2, Pak centra sa magacinskim prostorom od oko 300 m2, proizvodnog dela za praškaste proizvode od oko 150 m2 i proizvodnja torti i kolača 500 m2. Takođe zadržali smo naše maloprodajne objekte i u ovom trenutku imamo osam maloprodajnih objekata na strateškim mestima u Čačku, jedan u Gornjem Milanovcu, i dva u Beogradu.

Naša roba se prodaje širom Srbije, mahom preko velikih distributivnih lanaca. U isto vreme poslujemo i sa maloprodajama.

Posedujemo sopstveni vozni park i robu dostavljamo na adresu kupca.

Sertifikati

U želji da nastavimo naš razvoj i poboljšanje kvaliteta Firma "Makrobela" je pokrenula proces standardizacije tj. sertifikacije i to:

- Međunarodno priznat dokaz kvaliteta u vidu sertifikata ISO 9001: 2000
- HACCP integrisani sistem kontrole bezbednosti kontrole hrane u svim fazama njene proizvodnje i distribucije.

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo...

Sertifikat
Copyrights © Macrobella.