Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

slatki zalogaji

Sve što vam je potrebno za slave, rođendane i praznike na jednom mestu!

Kompletan program artikala za kolačarsku i pekarsku proizvodnju, prehrambene i ugostiteljske objekte.

Prodaja robe na veliko i malo po proizvođačkim i fabričkim cenama, svakodnevni akcijski rabati, kvalitet i raznovrsnost proizvoda, dovoz robe na vašu adresu..

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo...

Vaša

Makrobela Proizvodnja Promet Pakovanje

O nama

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Firma "Makrobela" je osnovana 1998. godine kada su otvoreni maloprodajni objekti zdrave hrane Makrobela u užem centru Čačka. Od svog osnivanja beležimo stalnu tendenciju razvoja i poboljsanja kvaliteta usluga na opšte zadovoljstvo svih koji sa nama sarađuju bilo kao partneri ili klijenti.

2001. godine počinjemo da se bavimo prometom na "veliko". Te godine preuzimamo pak centar "Silver Pak" i otvaramo sopstveni Pak centar i proizvodnju šlaga. Pakujemo preko 50 visokotiražnih proizvoda i posedujemo sopstvenu proizvodnu liniju programa za kolačarsku industriju: šlagovi, pudinzi, sladoledi... takođe visoko kotiranih na domaćem tržištu.

2009.-tu godinu obeležiće preuzimanje proizvodnje domaćih torti i kolača Sneža koja na ovim prostorima datira zadnjih 15 godina. Kod nas mozete kupiti ili poručiti tortu za svaku priliku, sitne slavske kolače, posne kolače...

Trenutno firma ima 45 stalno zaposlena radnika. Firma se sastoji od: veleprodajnog salona i magacina sa kancelarijskim prostorom od 400 m2, Pak centra sa magacinskim prostorom od oko 300 m2, proizvodnog dela za praškaste proizvode od oko 150 m2 i proizvodnja torti i kolača 500 m2. Takođe zadržali smo naše maloprodajne objekte i u ovom trenutku imamo 7 maloprodajnih objekata na strateškim mestima u Čačku.

Naša roba se prodaje širom Srbije, mahom preko velikih distributivnih lanaca. U isto vreme poslujemo i sa maloprodajama.

Posedujemo sopstveni vozni park i robu dostavljamo na adresu kupca.

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo...

Vaša

Makrobela